Fackliga studier


Informationen på denna sida uppdateras löpande så se upp för snabba förändringar och felskrivningar om mänskliga faktorn är framme.


Aktuellt under hösten 2023


Om du är intresserad av att gå en utbildning och inget annat anges kontakta då vår studieorganisatör Auni Pohjonen. Fullständiga kontaktuppgifter finns under fliken “Förtroendevalda”.Lokal utbildning


Datum: Nya datum kommer snart!

Plats: P-huset

Anmälan: Skicka intresseanmälan till mikael.ybert@storaenso.com


Det kommer att hållas en kurs här på vårt bruk av före detta ordförande Mikael Ybert om vår fackliga verksamhet och om hur just du kan påverka. Det är en ny kurs i utvecklingsfas och informationen kommer att skräddarsys efter behov.


Pappers utbildningar


På Pappers hemsida finns en mängd aktiviteter för medlemmar som pågår året om. I stället för att återge alla aktuella utbildningar här så länkar vi vidare till deras egen utbildningssida genom knappen nedan. Där finner ni en bra översikt och beskrivningar av kurserna så oavsett om du varit aktiv i flera år eller helt ny i gemet finns det något för dig.


LO:s utbildningar


På LOs hemsida finns en mängd aktiviteter för medlemmar som pågår året om. I stället för att återge alla aktuella utbildningar här så länkar vi vidare till LOs egen utbildningssida genom knappen nedan. Där går det enkelt att söka fram vilka utbildningar som är relevanta för just dig. Oavsett om du varit aktiv i flera år, är skyddsombud, revisor eller helt ny i gemet finns det något för dig.


Få bättre koll!

Har du 20 minuter över? Passa på att gå LO:s digitala fackliga introduktion.


Utbildningen vänder sig till dig som är ny medlem eller funderar på att gå med i facket. Introduktionen ger en bra överblick i fackets arbete på arbetsplatsen och hur du kan vara med och påverka.


unsplash